Ofertele pentru produsul

 

HAMA Camera de supraveghere Creative Live! Cam IP SmartHD, Alb (HAMA-176566)

Garantie de producator, Factura cu TVA

208,57 RON
+ 20,00 RON costul livrarii
Livrare: max 3 zile
spre magazin »
eustore.ro
 

HAMA 176566 inteligent WiFi cameră 1080p vedere nocturnă de interior (176566)

292,20 RON
+ 14,28 RON costul livrarii
Livrare: max 1 sapt.
spre magazin »
ipon.ro

Evoluţie preţ

Puteti obtine informatii privind evolutia pretului
 
preţ minim
 
preţ mediu

Alerta pret

Serviciul Alerta pret va anunta daca pretul produsului ales scade sub suma precizata.
Pretul minim actual al produsului: 208,57 RON

Descrierea produsului
Camera WiFi cu detectare a miscarii, vedere nocturna si sunet 2-cai (auz si vorbire) pentru monitorizarea zonelor sensibile din interior sau pentru utilizare ca monitor pentru copii. Securitate zi si noapte prin intermediul aplicatiei.

Caracteristici generale:
Pentru integrarea in propria retea WiFi prin intermediul aplicatiei gratuite Hama Smart Solution"" Pentru monitorizarea mobila a casei, animalelor de companie, bebelusilor etc. Detectarea miscarii: atunci cand detecteaza o miscare, camera incepe automat inregistrarea si poate trimite optional un mesaj push catre smartphone Detectare audio cu sensibilitate reglabila in 2 etape (ridicat/scazut): atunci cand detecteaza sunet, camera nu inregistreaza, dar poate trimite optional un mesaj push catre smartphone Poate fi controlata de oriunde prin intermediul aplicatiei Cu microfon incorporat si difuzor, permite comunicarea cu familia, copilul si animalele de companie, ideal, de asemenea, pentru persoanele cu nevoi suplimentare de ingrijire Compatibila Multi-user, mai multi utilizatori pot accesa camera simultan Functioneaza fara gateway/bridge Cu slot pentru card micro-SD pentru carduri de memorie de pana la 128 GB: potrivit pentru inregistrari video extinse Video in timp real prin intermediul aplicatiei ""Hama Smart Solution"" Stocare video in cloud disponibila (taxabila) Compatibila cu Amazon Echo Show si Google Nest Hub Alimentare cu energie prin intermediul unei prize micro-USB si a unitatii de alimentare furnizate (power pack optional) Pentru utilizare in interior Poate fi montata pe suprafete netede folosind suportul adeziv inclus.
Specificatii tehnice:
Rezolutie video: 1920 x 1080 p Microfon integrat Interfata: micro SD Dimensiune: 5.3 x 5.3 x 11 cm Culoare: Alb.

Galerie

Păreri
Intrebari&Raspunsuri

Prețurile și informațiile de pe paginile noastre sunt furnizate de magazinele partenere și au caracter informativ, unele erori pot apărea. Imaginile produselor au caracter informativ, uneori pot include niște accesorii care nu sunt mereu incluse în pachetul de baza. Informațiile aferente produsului (imagine, descriere, preț) se pot schimba fără notificare prealabilă. Compari.ro nu își asumă responsabilitate pentru eventualele greșeli.